Hold dit hjem rent med disse simple tips

Har du også svært ved at blive ophidset ved tanken om at skulle gøre rent? Det er du ikke alene om, men der er heldigvis mange tips du med fordel kan benytte dig af for at gøre det til en knap så kedelig opgave.

Lav en fast ugentlig dag til let rengøring

Når du gør noget fast hver uge, så ender det på længere sigt med at blive en vane. Vaner er gode at have når det kommer til at udføre opgaver som ikke er specielt sjove. Du bør gøre dig selv den tjeneste at få kørt rengøring ind som en vane, det vil gøre det langt nemmere for dig. Noter eventuelt hvilken dag du skal gøre rent på din kalender, så du ikke pludselig ”glemmer” hvad du skal. Derudover bør du lave fastlagte dage til at give dit hjem en hovedrengøring, mindst 2 gange om året og gerne flere. Ved at komme ordentlig til bunds i rengøringen giver du det et væsentligt bedre indeklima og dermed bliver det også rarere for dig at være i.

Lyt til musik eller en lydbog mens du gør rent

Hvis du er alene om at gøre rent, så er der ikke noget i vejen for at man lytter til noget god musik(gerne med lidt hurtigt tempo) eller til en spændende lydbog. Det har været en af de taktikker der har bragt mig gennem flest kedelige rengøringstimer. Det vil helt sikkert også hjælpe dig godt på vej.

Hav adgang til godt udstyr

Det kan uden tvivl hjælpe dig med at blive hurtigere færdig, hvis du anskaffer dig ordentligt udstyr til rengøringen. Masser af skuresvampe og det helt rigtige rengøringsmiddel, så er du godt på vej til at få overstået den ugentlige rengøring på 0.5.

Alternativt kan man altid outsource rengøringen til et professionelt firma. Det koster typisk mellem 200-250 kr. pr. rengøringstime og du kan trække det fra i skat. Hvis du er på udkig efter et firma i Holstebro og omegn, så vil jeg godt anbefale Total Care. De er rigtig dygtige og lytter altid til hvad der bliver sagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *